divendres, 8 d’abril de 2016

Sis anys!

Sis anys compartint, il·lusionat, tot el que he trobat al meu camí, que parla de nosaltres, la gent d'Alpens. Allò que, ben segur, ens farà sentir agraïts a tots i cadascun dels nostres avantpassats que, d'una manera o altra, han anat teixint (ara bé, ara no tant) aquest gran mantell que ‘avui’ ens reconforta i acarona i que es diu, Alpens!
Un mantell, que, entre tots, farem més gran i fort ─no en tinc cap dubte!─ per a millor vida de les generacions venidores.

Bé, potser no és tan transcendental, tot plegat, però a mi ─ja ho entendràs!─ m'agrada imaginar-m'ho així, vet-ho aquí. ;-)

Somio en anar més enllà de l'experiència personal de cadascú. El coneixement de la nostra història ens fa universals en el temps i esborra el «ja s'ho faran» del nostre tarannà. Ens treu de l'anonimat, escombra la indiferència i referma la nostra identitat com a poble. —Ens fa lliures, al capdavall. Lliures i responsables, per decidir el nostre propi futur, el dels nostres fills i —en definitiva— el del poble, com a tal.

Et vull donar les gràcies per passar per aquí i llegir el que escric; significa molt per a mi, saps? Al cap i a la fi, és la meva passió, i gaudeixo compartint-la!
Bon camí.