Alpens és genial. Bones Festes!


Mentre aquesta maleïda crisi, fueteja ─dia rere dia, incansable─ les vides dels més desfavorits, i manté com a benestants els artífexs de la mateixa... Mentre Catalunya arbora l'ensenya de l'11 de setembre d'enguany, camí d'un futur que somio històric...

Permet-me que et feliciti les Festes d'aquest Nadal i Any Nou, de la mà d'una figura que aplegava, i aplega encara, aquest sentiment de lluita i superació: el mestre Pau Casals (El Vendrell, 1876 - San Juan de Puerto Rico, 1973), un home de pau! Magistral violoncel·lista, director i compositor.


El cant dels ocells: cançó popular catalana, nadala i cançó de bressol que Pau Casals acostumava a interpretar al començament de tots els seus concerts des de l'exili, i que ha esdevingut un símbol de pau i llibertat arreu del món.


En el que portem d'any (fins al dia d'avui) aquest blog ha rebut 2.897 visites ─un 56% de noves─, amb 7.951 pàgines vistes. El que representa una mitjana de 252 visites per mes.
Dos anys i mig des que vaig començar, i et puc assegurar que ha sigut una experiència enriquidora i plaent. Gràcies per la visita. Que tinguis unes Bones Festes i un gran Any Nou. Salut!29-12-2012 | Un petit tast de la representació dels pastorets a la plaça, de la mà del jovent del poble. Ja disculpareu la qualitat, doncs de llum... hi havia la que hi havia. Valgui, però, com a document de la feina, la il·lusió i el bon treball de tot el grup. Gràcies.5-1-2013 | Fa gairebé quaranta anys que cada Nit de Reis, els menuts del poble, acompanyats de pares i avis, reben els Reis d'Orient al Teatre del Casino d'Alpens. I ho fan, il·lusionats, per aquell regal que saben els hi entregarà personalment un del Reis d'Orient. Una tradició que va començar de la mà de la senyora Amàlia Cruzate. Gràcies.

Comentaris

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➤ ➤ ➤  ARTICLES MÉS LLEGITS DELS ÚLTIMS 7 DIES

La llegenda del comte Arnau i els sarraïns, Joan Amades i Alpens

Tot recordant Rusiñol... 'L'alegria que passa' i Alpens

Alpens, la Festa de la Dansa Alpensina

Els estels d'Alpens coronen la Sagrada Família 

#11S2022 - Del 2012 fins l'octubre del 2017, vam tocar el cel amb la mà!

La Pepeta de la Fonda, la iaia de tots... Sempre amb nosaltres!

Alpens, el filòsof Ferreter Mora, la seva família i la Fonda d'Alpens