Alpens és genial. Bones Festes!


Mentre aquesta maleïda crisi, fueteja ─dia rere dia, incansable─ les vides dels més desfavorits, i manté com a benestants els artífexs de la mateixa... Mentre Catalunya arbora l'ensenya de l'11 de setembre d'enguany, camí d'un futur que somio històric...

Permet-me que et feliciti les Festes d'aquest Nadal i Any Nou, de la mà d'una figura que aplegava, i aplega encara, aquest sentiment de lluita i superació: el mestre Pau Casals (El Vendrell, 1876 - San Juan de Puerto Rico, 1973), un home de pau! Magistral violoncel·lista, director i compositor.


El cant dels ocells: cançó popular catalana, nadala i cançó de bressol que Pau Casals acostumava a interpretar al començament de tots els seus concerts des de l'exili, i que ha esdevingut un símbol de pau i llibertat arreu del món.


En el que portem d'any (fins al dia d'avui) aquest blog ha rebut 2.897 visites ─un 56% de noves─, amb 7.951 pàgines vistes. El que representa una mitjana de 252 visites per mes.
Dos anys i mig des que vaig començar, i et puc assegurar que ha sigut una experiència enriquidora i plaent. Gràcies per la visita. Que tinguis unes Bones Festes i un gran Any Nou. Salut!29-12-2012 | Un petit tast de la representació dels pastorets a la plaça, de la mà del jovent del poble. Ja disculpareu la qualitat, doncs de llum... hi havia la que hi havia. Valgui, però, com a document de la feina, la il·lusió i el bon treball de tot el grup. Gràcies.5-1-2013 | Fa gairebé quaranta anys que cada Nit de Reis, els menuts del poble, acompanyats de pares i avis, reben els Reis d'Orient al Teatre del Casino d'Alpens. I ho fan, il·lusionats, per aquell regal que saben els hi entregarà personalment un del Reis d'Orient. Una tradició que va començar de la mà de la senyora Amàlia Cruzate. Gràcies.

Comentaris

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➤ ➤ ➤  ARTICLES MÉS LLEGITS DELS ÚLTIMS 7 DIES

Benvingut, estiu!

Alpens, vídeos (1989) - Festa Major del Cobert de Puigcercós, i altres

Joan Prat i Roca (1898 - 1985), ferrer i forjador d'Alpens

Per a tots els que heu patit i patiu la violència del terror... Catalunya i el món

Alpens, les orenetes i un record, de fa 30 anys, molt entranyable

Fra Josep d'Alpens (Alpens, 1816 - Arenys de Mar, 1905)