Galeria de fotos i comentaris de la XXIV Cursa 3 Comarques 2013

Fotos de la Cursa d'enguany. De la mà de Joan Iborra. Gràcies

Articles i comentaris sobre la cursa d'enguany:
 Fantàstic article de Siempre Corriendo: Cursa 3 Comarques 2013: Mi cursa de montaña preferida…
 De Guillem Plans,a Wikiloc: espectacular ruta pels voltants d'Alpens molt ben organitzada i amb molt ambient. 
 Alguns dels comentaris que pots trobar al fòrum de Corredors.cat
No Surrender - En aquesta cursa, el festival ja comença ben d'hora a la Fonda d'Alpens on en Joan Enric & Família, et tracten com si fossis el millor corredor del món. La recollida de dorsal i guarda-roba, és molt ràpid i ben organitzat. Els avituallaments no tenen  nom, amb aquella gent entregada i de bon humor. Les vistes són increïbles.
La cursa està tan ben senyalitzada, que fins i tot una tía com jo , que me perd a qualsevol banda...he corregut 3km sola i no m'he perdut, ni tan sols he passat  pena per perdre'm. Molts voluntaris animant durant el recorregut....l'última pujada, amb aquells Dimonions disfressats d'amables voluntaris que t'engrescaven a pujar corrent quan no podries més...
Dies i curses així, fan que el dia a dia i els problemes quotidians es puguin encarar d'una altre manera... I acaba, amb una dedicatòria a l'Enric de la Fonda (que en pau descansi): el destí me va donar l'oportunitat d'acompanyar-te en el teu últim viatge, si no hagues sigut per això, probablement no hagués fet cap cursa de Muntanya, i no hagues fet la cursa d'Alpens. Estic ben segura, que avui m'has acompanyat a mi i a tota aquella colla de gent ben parida que tant t'han estimat. Gràcies Enric.  alpenser - (l'autor de la galeria de fotos que has vist a dalt) - Penjo l'enllaç de les fotos que he fet avui, especialment al cim de Puigcornador. Felicitats a tots i a totes! Felicitats especialment als organitzadors de la Cursa i al seu equip de col·laboradors i col·laboradores. Quin plaer viure en aquest poble! Fins l'any vinent!  

ratadesantsAvui per Alpens, espectacular com les anteriors dues edicions en que he participat. Subscric 100% les impressions de la "No Surrender".

xavi46Moltes gràcies a tots i totes. M'agrada't conèixer-te "No Surrender"....i t'esperem per la propera edició que serà una mica especial ja que serà la 25ena.

alex$msCursa fantàstica la d'Alpens, i després de trencar-me el turmell al Km 5 només lamento no haver-la pogut córrer i haver d'esperar encara tot un any fins la propera. Us penjo algunes fotos de la nostre aventura per Alpens... Moltes gràcies a la organització, a en Josep Enric de la Fonda d'Alpens (quin fantàstic sopar!! Els canelons de cabirol estaven exquisits) i a en "Xavi46" per l'assistència a l'arribada, sense oblidar els amics de l'avituallament del Km 5 per la seva ajuda. Anoto aquesta cursa a la meva agenda de les millors que he fet! Repetiré segur!

ecopacLa gent d'Alpens s'aboca a la cursa i això es nota: públic, avituallaments a la cursa i final, voluntaris... tot molt bé. Per poc que pugui, l'any que ve repeteixo. La crònica de Carles Juanuix Vilardell, al seu bloc (fragment): 
[...] Crec que ha estat el dia que més he patit des de que disputo curses de muntanya, no tinc el record de cap altra dia on m'hagi trobat tant i tant malament. I no exagero [...] L'últim corriol fort de pujada, amb una bona claca de nens i nenes que es prenien la molèstia de animar-te cridant pel teu nom. Uns s'anticipaven dient el teu número de dorsal, i els altres miraven la llista de corredors per veure a  quin corredor corresponia, per animar cridant-te pel teu nom. Un 10 per tots ells, llàstima que a mi em va servir de ben poc. I és que aquesta última pujada era duríssima, i jo la vaig pujar a ritme de xirucaire cansat... Del Club Atlètic Torelló: magnífica actuació dels CATS a la Cursa 3 Comarques
[...] Una prova de les més antigues en el calendari català, fet que es nota en la magnífica organització per part dels companys alpensins que han sapigut creixer amb qualitat sense allunyar-se d'aquell punt proper i "casolà" que tant ens agrada als corredors de muntanya...

Llegint aquests comentaris hom no pot menys que envermellir de content. Gràcies, amigues i amics! L'any que ve hi tornem, amb la celebració del vint-i-cinquè aniversari d'aquesta, la vostra cursa. Us hi esperem!

Comentaris

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➤ ➤ ➤  ARTICLES MÉS LLEGITS DELS ÚLTIMS 30 DIES

Alpens, de l'envelat al teatre... Un viatge al segle passat

La llegenda del comte Arnau i els sarraïns, Joan Amades i Alpens

Tot recordant Rusiñol... 'L'alegria que passa' i Alpens

Festa Major d’Alpens 2023 - Reportatge fotogràfic