Bones Festes, Gent d'Alpens

Que el 2015 no desmereixi cap dels teus somnis!
Una versió anglesa del "Fum, fum, fum", amb un toc de jazz.
Del grup americà Voices of Liberty.




Aquest any el blog ha rebut 5.781 visites (un 65 % de noves), amb 13.167 pàgines vistes, cosa que representa una mitjana de 482 visites al mes.
Una experiència enriquidora i plaent que em fa molt feliç haver pogut compartir amb tu. Gràcies per la visita. Tingues unes Bones Festes i un gran Any Nou. Salut!



¿Sabies que en l'any 1904, Joaquim Pecanins, músic de Prats de Lluçanès, va ser el primer en harmonitzar, documentar i popularitzar aquesta nadala?
Nadala inclosa en el Recull de Cançons Populars, que guanyà el premi del Centre Excursionista de Catalunya en motiu de La Festa de la Música Catalana.



"En Joaquim Pecanins i Fàbregas, va néixer el 2 de maig de 1833, a cal Quim, de Prats de Lluçanès (Osona) . Inicià el seus estudis musicals als seu poble per després traslladar-se a Vic, on amb nou anys guanyà un primer premi en un concurs de violinistes; més tard marxà a Barcelona on estudià amb els mestres Antoni Nicolau i Joan Lamote de Grignon. Es dedicà principalment a la direcció coral, la pedagogia i la composició."
Font: l'Orfeó Manresà.  (18-6-2020 - Impossible enllaçar amb la font. Informa que estan treballant en una nova web)

Comentaris

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➤ ➤ ➤  ARTICLES MÉS LLEGITS DELS ÚLTIMS 30 DIES

Alpens, de l'envelat al teatre... Un viatge al segle passat

La llegenda del comte Arnau i els sarraïns, Joan Amades i Alpens

Tot recordant Rusiñol... 'L'alegria que passa' i Alpens

Festa Major d’Alpens 2023 - Reportatge fotogràfic