Una delegació diocesana del Patrimoni Cultural de l'Arquebisbat de Barcelona de visita a Alpens

En el marc de la visita nadalenca que cada any acostumen a fer a alguns dels pobles d'Osona (demà sortirà una nota de premsa), una representació de la delegació diocesana del Patrimoni Cultural Comarcal de l'Arquebisbat de Barcelona, enguany, estan molt interessats en visitar alguns dels "Pessebres a la Finestra" i assistir a la representació del Pessebre Vivent d'Alpens, aquest divendres.

Si es confirma, cosa que tal com ho veig, diria que és segur, doncs m'han demanat les fotografies, els programes i tota mena de detalls, els tindrem tots aquí el divendres a la tarda. Estem preparats. Som així de valents, nosaltres!


29-12-2016 | Com ja haureu endevinat, la notícia d'aquesta visita a Alpens era una innocentada dirigida més que més als mateixos pessebristes. Gràcies per la vostra complicitat i bon humor. Us esperem a les representacions del Pessebre Vivent d'Alpens. Estarem molt contents de comptar amb vosaltres.



4a Mostra de Pessebres a la Finestra. Del 4 de desembre al 8 de gener.

Alpens, Nadal 2016

EL PESSEBRE VIVENT D'ALPENS!
8-1-2017 | Ha estat un èxit! Amb empenta i decisió, sota la magnífica direcció de Filemon Correa, ens han brindat un gran espectacle. Gràcies, sou genials.

1a part: les representacions. 2a part: els assajos i els entreactes.

Pessebre Vivent d'Alpens 2016/17



Comentaris

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➤ ➤ ➤  ARTICLES MÉS LLEGITS DELS ÚLTIMS 30 DIES

La masia del Graell d'Alpens, la capella de Sant Joan (1714), la pallissa i la teuleria

La llegenda del comte Arnau i els sarraïns, Joan Amades i Alpens

Festa Major d’Alpens 2023 - Reportatge fotogràfic

De quan érem petits... I anàvem a 'col·legit' amb les monges