'Cap a les estrelles', una novel·la de Daniel Montañà Buchaca

"Encara que tinguis els ulls tancats i no puguis dir res, estic segur que em sents, Joan, amic meu, i que aquestes cançons seran un bàlsam que t’ajudarà a recuperar-te. Com sempre, només depens de tu mateix i de la teva capacitat de supervivència i il·lusió. El record del passat serà la punta de llança que ens durà a enfocar de nou el futur. Perquè, com tu saps, molts dels nostres ja han marxat per no tornar. Sempre els envoltarà el misteri... En aquests poblets de la Provença, amb la Kitten al costat, sóc feliç. Molt feliç. Estic enamorat. De vegades, a la terrassa d’un bar, algú em demana si pot agafar la cadira on està asseguda la Kitten. Els engego, perquè jo la veig. Sento que ella m’estima a la seva manera i això sol ja és important. Viure el moment que la vida ens dóna. Sense res més. Sense explicacions gaire profundes."
Portada: Josep Martínez Castro -Edita: Cossetània Edicions

Benvolguts amics i amigues, 
Em plau comunicar-vos que he publicat un llibre titulat Cap a les Estrelles, que podeu trobar a totes les llibreries. Aprofito per convidar-vos a les diferents presentacions que faré al llarg del mes d'abril.

- Dissabte 2 d'abril, a ‪‎Vic‬, a la Llibreria Muntanya de Llibres, a les 19 h.
- Divendres 8 d'abril, a ‎Ripoll‬, al Museu Etnogràfic, a les 19 h.
- Dissabte 9 d'abril, a ‪‎Berga‬, a la Llibreria 4 Cantons, a les 19 h.
- Divendres 22 d'abril, a ‎Sant Boi de Lluçanès‬, a les 7 de la tarda al Local del Centre.

Moltes gràcies! Salutacions cordials,
Daniel Montañà.


 
Daniel Montañà Buchaca

Daniel Montañà Buchaca (Berga, 1956). Metge, historiador i escriptor. Ha obtingut el Premi Avui de Periodisme (1989), el primer accèssit del Premi d’història “Pere Tomic” del Consell Comarcal del Berguedà (1991), el Premi Medicina i Societat Comarcal de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (1993), el Premi “Jaume Aiguade i Miró” de Divulgació i Educació Sanitàries (2000) i el Premi Història de la Farmàcia Catalana (2006).
Ha sigut president de l’Associació Cultural El Vilatà de Gironella (Berguedà) i vicepresident de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal.
És autor i coautor de més d’una vintena de llibres d’història, i ha escrit els contes Kitten (dins Parnassius Apollo. Relats de l’Alt Pirineu, 2002 i 2006, edició de bibliòfil) i el conte infantil Sicona, la formiga (2008).

Us agradarà! Cap a les Estrelles, un llibre de Daniel Montañà, el nostre metge....
Posted by Gent d'Alpens on Viernes, 25 de marzo de 2016


Comentaris